Rasmus Koustrup, Slagelse Gymnasium:

KÆMPE ros til jeres firma. Og især ros til chaufføren Torben, som var Nice og klarede det perfekt!! Han gjorde et super stykke arbejde, snakkede med os, hjalp til og var med på det hele! Sikkerheden, kvaliteten, musikken, ALT på vognen var i top. Fedt at der var mere end blot 10 strips til rådighed. Kæmpe tak og ros fra 2.o, Slagelse gymnasium! Til folk der overvejer studenterkørsel hos jer, kan jeg sige: GØR DET. I får en oplevelse for livet!

 

 

Patrick Klixbüll Mikkelsen, Slotshaven HHX Holbæk: (Med fri bar)

Super fedt med et ungt crew på turen, i stedet for en gammel sur mand! Og super rart med to mand på vognen hele tiden som en "sikkerhed" for os fulde unge mennesker og til at holde os i ørerne, når det blev for vildt. Lækkert med fri bar og når der manglede spiritus eller sodavand, så blev det hurtigt arrangeret at der kunne tages mere med fra et af stoppene. Og så var der hurtig service!
Anlægget var ganske fint og smart at man nemt kunne tilslutte Ipod, mp3 eller mobil. Og så er det pisse smart med klap sæderne, så der er plads til at man kan stå op og hoppe! :D

 


Jacob O. Pedersen
Søstrupvej 9
4300 Holbæk
CVR: 31828295
Telefon: 71 99 38 98
Email: TT@studenterkorsel.com


Studenterkørsel
Indhent tilbud på Studenterkørsel
Tilvalg
Galleri
Kontakt
Anlæg
Udtalelser fra tidligere studenter

 

studenterkørsel facebook

 

Copyright © Studenterkorsel.com 2009   -   Created by Reform.dk   -   All Rights Reserved